Assessoria Tècnica en la fabricació del pa, brioixeria congelada, masses congelades, pa pre-cuit, pa de motlle, pastisseria, galeteria i magdalenes.
Sóc Ángel Ortiz López, assessor tècnic en fleca. Porto més de 40 anys treballant en el sector de la fleca, brioixeria, pastisseria industrial i masses congelades, oferint solucions noves i ajudant a modernitzar processos a importants empreses del sector, a nivell nacional i internacional.
Assessoro a les empreses a nivell tècnic en la fabricació, en la formació de l’equip tècnic de producció i en la rentabilizació dels productes a través dels processos productius.
Sóc autor de les patents “Masses de pa llestes per fornejar” i “Masses de brioixeria llesta per fornejar”, i creador de la “Fermentació Progressiva”. A més, dono formacions especialitzades a professionals en aquest àmbit.
SERVEIS
Solucions per al sector de les masses de pa i brioixeria industrials
LES MEVES FÓRMULES I RECEPTES
Aquí podrà trobar alguna de les meves formulacions i especialitats
(Español) BUÑUELOS DE CUARESMA
Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Español.
(Español) STOLLEN
Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Español.
(Español) PANQUEMADO
Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Español.
(Español) PAN DE CROSTONS O PAN DALÍ
Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Español.